Vegan visfilet en pastinaaksnack winnaars Horecava Awards 2025
Monday January 13, 2025
De Horecava Innovation Award gaat naar Vegan Visboer. Hun plantaardige visfilet met een huid van zeewier is een baanbrekende innovatie die een blijvende verbetering belooft voor productkwaliteit, procesefficiëntie en duurzaamheid in de branche. “Deze innovatie is breed toepasbaar en biedt horecaprofessionals een nieuwe manier om smaak en duurzaamheid samen te brengen”, luidt het oordeel van de jury. SNACKWITHBENEFITS won twee awards (Sustainability en Public) met hun Root Rizzler. Dit is een pastinaak snack met een stevige bite en laat zien hoe je duurzame productie en smaakvolle innovatie kunt combineren. “Met respect voor mens, dier en planeet geeft deze circulaire innovatie een positieve impuls aan de toekomst van foodservice.”
Inspiratiebron voor de hele sector
De drie Horecava Awards vertegenwoordigen wat de foodservicebranche zo krachtig maakt: innovatie, duurzaamheid en betrokkenheid van het publiek. Dit jaar zijn er wederom producten en concepten bekroond die het verschil maken voor horecaondernemers en hun gasten. "We zijn trots om deze innovaties in de schijnwerpers te zetten en hopen dat ze anderen inspireren om de lat nog hoger te leggen," aldus Florentine Rijkmans. "Kom naar Horecava 2025 en ontdek zelf de winnaars en de genomineerde innovaties. Laat je inspireren en ontdek hoe deze producten en ideeën jouw horecabedrijf kunnen versterken!"
Over Horecava
Horecava is hét evenement voor professionals in de foodservicebranche. Van baanbrekende innovaties tot nieuwe samenwerkingen en inzichten – Horecava biedt alles om jouw zaak te laten groeien. Meer weten? Ga naar www.horecava.nl