×

Fi Europe maakt zich op voor 'grootste en beste' editie ooit

Thursday October 17, 2024
Back to overview
Share this article
Fi Europe maakt zich op voor 'de grootste en beste' editie ooit. Van 19 tot en met 21 november 2024 zal Messe Frankfurt gastheer zijn van het toonaangevende wereldwijde evenement voor voedsel- en drankingrediënten. Meer dan 1.500 exposanten en een programma van deskundige presentaties zullen innovatie onder de aandacht brengen, inzichten delen en zakelijke relaties bevorderen.

Er worden ruim 25.000 bezoekers uit 135 landen verwacht. Tot de exposanten behoren onder meer ABF Ingredients Group, Azelis, Brenntag Holding GmbH, Cargill, Fonterra en Prinova. Op Fi Europe zullen exposanten aanwezig zijn uit het volledige spectrum van F&B-ingrediënten, waaronder, voor de eerste keer ooit, een Petfood Suppliers Hub waar bezoekers de nieuwste ingrediënten en technologieën voor huisdiervoeding kunnen verkennen.

Gezondheid en functionaliteit
Het gebied gezondheidsingrediënten is gewijd aan functionele F&B-ingrediënten met bewezen gezondheidsvoordelen. En de uitgebreide Food Manufacturing Technologies & Solutions Area is een centrale bestemming voor diegenen die op zoek zijn naar praktische en innovatieve manieren om hun toeleveringsketen te optimaliseren en hun activiteiten toekomstbestendig te maken, van R&D tot levering. Fi Europe heeft een sterk trackrecord in het faciliteren van zakelijke partnerschappen, die succesvolle producten opleveren. Naast de beurshallen die de mogelijkheid bieden om goed gekwalificeerde mensen uit de branche te ontmoeten, bieden de Exhibitor Showcases innovatieve ingrediëntenontwikkelaars de mogelijkheid om hun unieke ideeën te delen.

Innovation Hub
Alle bezoekerspassen bieden ook gratis toegang tot de Innovation Hub, die gedurende de hele vakbeurs te zien zal zijn, met een bruisend programma van presentaties en discussies over een scala aan mogelijkheden. Bij alle bezoekerspassen is tevens gratis toegang tot de tweedaagse Fi Europe Conference (19-20 november) inbegrepen. Tijdens een rijke verscheidenheid aan door experts geleide sessies zullen sprekers zich concentreren op oplossingen voor de huidige uitdagingen in de sector en directe kansen voor R&D en productontwikkeling.

Onmisbaar evenement
Yannick Verry, Brand Director, Food Ingredients Europe & Americas, zegt: “We zijn verheugd om terug te zijn in Frankfurt voor Fi Europe 2024. Het evenement groeit en evolueert mee met de behoeften van de F&B-ingrediëntenindustrie en we zijn voortdurend op zoek voor nieuwe manieren om een ​​groter en beter platform te bieden waar onze exposanten en bezoekers verbinding mee kunnen maken. Dit jaar hebben we naast onze beproefde favorieten een aantal geweldige toevoegingen die het evenement nog onmisbaarder maken dan voorheen.”

Kijk voor meer informatie of tickets op www.figlobal.com/europe/en/home.html