Verpakken van zeevruchten en vis met traysealers Proseal
Donderdag 17 november 2022
De bacteriën in de darmen en kieuwen van vis en zeevruchten werken snel om het eiwitweefsel af te breken, waardoor het voedsel snel bederft. Het is daarom erg belangrijk om verse vis en zeevruchten goed te verpakken, zodat het voedsel zijn kwaliteit kan behouden tijdens de soms lange toeleveringsketen en de krachtige behandeling in de winkel.
Proseal GTe-assortiment
Het GTe-assortiment is ontworpen voor een betrouwbare en consistente werking in omgevingen met veel zorg voor levensmiddelen. Het GTe-assortiment heeft de flexibiliteit om een groot aantal hoogwaardige heatseals uit te voeren, waaronder Gas Flush (MAP), vacuüm en gas. De apparatuur is bewezen en goedgekeurd voor Skin Pack met 10k OTR visfolie, wat vereist is in de industrie.
Klik HIER voor het volledige verhaal in de laatste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Fish & Co.