×

Boix biedt verpakingsoplossingen voor optimale efficiëntie

Maandag 30 september 2024
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Consumenten en bedrijven zijn zich steeds meer bewust van de impact van plastic op het milieu en zoeken naar duurzamere alternatieven. Boix, een toonaangevend bedrijf in verpakkingsautomatisering, biedt een innovatieve oplossing die bedrijven helpt om de overstap te maken naar milieuvriendelijke verpakkingen. Betrouwbaarheid en flexibiliteit vormen de kern van Boix’ verpakkingsmachines, die een revolutie teweegbrengen in duurzame verpakkingsoplossingen voor de visindustrie.

Traditioneel werden visproducten vaak verpakt in plastic bakjes. Deze verpakkingen zijn niet alleen schadelijk voor het milieu, maar leiden ook tot verspilling en hogere kosten waardoor men geneigd is om voor een duurzaam verpakkingsalternatief te kiezen, namelijk kartonnen dozen en schalen. Deze verpakkingen zijn niet alleen recyclebaar en biologisch afbreekbaar, maar bieden ook tal van voordelen voor zowel producenten als consumenten.

Lees HIER het volledige verhaal over de verpakkingsoplossingen van Boix in de laatste (digitale) uitgave van vaktijdschrift Fish&Co.