×

Nieuws

In de kennissenkring hoor je het maar al te vaak: de Nederlandse vissector is toch maar een kleine speler die alleen maar kleiner wordt? Hier hoort een beeld bij van overbeviste zeeën, steeds …

Toen Lerøy Seafood Nederland er vorig jaar aan toe was om de productie van zalmsnippers te automatiseren en verhogen, vertrouwde de visverwerker op Urk op de apparatuur van Vemag.NL voor het …

Handtmann Benelux staat al lang bekend in de vleesverwerkende industrie, convenience, snack- en bakkerijsector. Echter, de ambitie van deze machineleverancier reikt verder. Met een focus op …

Al ruim 25 jaar bewijst Jansen Techniek zich als specialistisch machinebouwer voor producenten in de voedingsmiddelenindustrie die hun productie verder willen automatiseren. Passend voorbeeld hiervan …

Diversified Communications, organisator van de vakbeurs Seafood Expo Global/Seafood Processing Global, die plaatsvindt van 23 tot en met 25 april in Barcelona, breidt uit. Met ruim 2.000 exposanten en …

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Fish&Co. De coverstory gaat dit keer over Jansen Techniek, dat een oplossing heeft ontwikkeld voor het nauwkeurig portioneren van …

Cibus Nexum, onafhankelijke partner in voor Food Contract Manufacturing en Innovatie, is trots om zijn samenwerking met GrowinCo aan te kondigen. Met dit partnerschap wordt een strategische alliantie …

De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris viert van 19 t/m 23 oktober haar 60ste verjaardag. Dit topevenement voor de sector, aan de noordzijde van Parijs, biedt een unieke kans voor …

 Zeeland is de enige provincie van Nederland waar Oosterscheldekreeft, met een eigen DNA-structuur, gevangen wordt. Al 23 jaar werd traditiegetrouw de eerste Oosterscheldekreeft in Zierikzee aan …

De inschrijving voor de zestiende Spakenburgse Visbeurs op maandag 7 oktober 2024 is geopend. De tweejaarlijkse visbeurs heeft zich ontwikkeld tot dé ontmoetingsplaats van de …